2016-07-21 141 浏览
成日经过见到甜牙牙,但都未试过,今次同朋友聚餐想去尖沙咀揾甜品店就拣左佢!坐低发现原来而家甜品店唔单止有糖水甜品,仲有薄饼,all day breakfast 😂 而甜品舖黎讲佢有沙发位算系十分唔错👍🏻👍🏻本人不嬲我都十分钟意食窝夫!今次系呢度见到餐牌上边有好多窝夫嘅甜品,个有咸味窝夫,我地拣左两个甜味嘅窝夫同一个咸味嘅窝夫👅沙津窝夫三文治: 见到有咸窝夫即管试吓,我初时都会喺度谂会唔会好奇怪或者味道都唔夹🤔但系食落原来窝夫仲夹过面包,外脆内软配埋沙律蛋,煎香左既烟肉,减腻之余,口感仲好丰富🤓士多啤梨窝夫: 同其他甜品店嘅窝夫差唔多,唔算十分特别!窝夫皮脆,配上酸酸地嘅士多啤梨特别开胃Oreo 朱古力窝夫:一你都见到个卖相已经疯狂影相,呢个窝夫系心形搭成,里面夹住Oreo饼干,每一啖再配上朱古力雪糕加Oreo 饼, 味道十分夹!旁边嘅蜘蛛网系云呢拿汁,味道都唔算太甜👍🏻

沙津窝夫三文治:
士多啤梨窝夫: