我今次买左甜品放题团购,所以一试,食啲之前未食过嘅甜品。第一个食姜汁芝麻汤圆,只系普通汤圆,冇乜特别。皮薄,都几好食。 第二个朱古力心太软配雪糕。 呢个都ok,配两个雪糕,但心太软我觉得有啲细,因为正价都要$48架。不过亦有可能系团购放题所以细啲啦。第三样甜品系红豆相思呢个我搞左两下先记得影相。材料都几丰富下,粉圆同芋圆好有咬感,我觉得呢个几好食。最后,第四碗,芒果河粉捞。我已经饱喇,食唔落呢个真系有点儿失望,因为自己本身都钟意食芒果嘅,但真系好难食。啲白色河粉好甜,个底系芒果冰底真系唔合衬,如果系芒果西米的话应该会好多。最后讲下𠮶度啲服务。话差又唔系嘅,因为得一个姐姐喺度,客又多。有时想揾姐姐落单,佢又失左踪,一系佢就收紧钱,真系做唔切,因为见在场好多都食团购放题,最少都十二、三个客,一个人真系做死!姐姐都好友善,一见到我挥手都会过黎帮我落单。不过出甜品速度真系非常慢,整嘅起码都十分钟,我谂都系因为团购嘅关系啦。总括黎讲都ok嘅,未系最差嘅。之后嘅日子都会帮衬。
我今次买左甜品放题团购,所以一试,食啲之前未食过嘅甜品

姜汁芝麻汤圆

第二个朱古力心太软配雪糕。
心太软

第三样甜品系红豆相思

呢个我搞左两下先记得影相。

材料都几丰富下,粉圆同芋圆好有咬感,
我觉得呢个几好食。

最后,第四碗,芒果河粉捞。我已经饱喇,食唔落

芒果河粉捞

最后讲下𠮶度啲服务。

话差又唔系嘅,因为得一个姐姐喺度,客又多。
姐姐都好友善,一见到我挥手都会过黎帮我落单。

总括黎讲都ok嘅,未系最差嘅。
之后嘅日子都会帮衬。
2015-04-16
用餐优惠