2005-09-23 6 浏览
20050923 1pm很邪。本来系想去康怡o既新来记,竟然失惊无神折o左!!!同事D 话有好介绍,原来系Das Gute。lunch set 都系o的咁o野啦,一个汤一个包一个粉加杯o野饮。既然quote 自己系德国o野(well 佢改o左个德文名wor),我就要o左个德国肠伴酸椰菜lunch set,都OK,肠都有成4款,同事D 要咖哩鸡set,佢话的咖哩好港式wor,仲有个饭好骑呢,整o左做金字塔形,见图。同事P 要菠菜鸡丝意粉,佢话唔系几得。咁似乎我果个系最好味wor。汤系菠菜唔知咩汤,面包款式waitress 有几款比你拣,要o左个干果方包,唔掂,好隔夜feel,又干又o鞋。(但此店主打系卖面包的......)餐饮要了热啡,台头有各式糖,咁suppose 佢系无落糖o架啦。我落o左一包代糖同少少奶之后,杯o野直头系甜到苦!!一早落好糖都warn 一warn 我好丫!自己比自己果份,个set $52,未连加一,我觉得算好贵,因为只系一般!都话呢边食饭好惨o架啦!
20050923 1pm

很邪。

本来系想去康怡o既新来记,竟然失惊无神折o左!!!

同事D 话有好介绍,原来系Das Gute。