2018-12-27 18 浏览
同班吃货既旧同事食饭后 梗系唔够饱啦 要食埋个甜品就啱啱好啦 〰️丝丝入心〰️$64呢个心太软都好特别 系将个蛋糕用一块好薄既饼放左系上面 而下面就系雪糕 当我食用义拮开个蛋糕时 d朱古力酱自然会流叫落去d云尼拿雪糕度 好特别既食法 雪糕隔离仲有d风干士多啤梨脆脆 甜甜中又带少少酸酸地 丰富左个味道〰️桂花白酒炖雪梨〰️$56最近天气有d干 所以叫左呢个炖雪梨去润一润啦坦白讲其实开头以为呢个雪梨系热嘅但系原来唔系 佢其实个人觉得咁样仲易入口及感觉上清凉d 白酒味唔算好浓 但系就真系好润 另外 雪梨下面仲有一条条桂花糕 桂花味好清香 感觉好fresh〰️芝士粟一烧〰️$58唔讲一定以为呢个系一条粟米 个卖相真系好真 仲要有做到粟米一粒粒既效果原来系粟米味既cheesecake黎架 芝士味好浓而且唔会太甜 真系做得好有心思好特别 抵赞

〰️丝丝入心〰️$64

〰️桂花白酒炖雪梨〰️$56