2018-10-20 259 浏览
秋高气爽最适宜的活动就系。。。。郊游。今日决定去长洲🛳虽然长洲好多嘢食。。。。但系早餐系最重要嘅。。。。所以呢个神圣嘅任务我今日决定交畀唐记😃返咗五日工,星期六日就当然要休息下,叉足电,然后先至再搏杀。为咗保持自己嘅身体健康,当然要拣食完精神奕奕嘅蒸包😃 一于向煎炸烤焗嘅包包讲句再会🤗 唐记sell佢系新鲜香港制造,我就将我 甜美健康嘅一天交畀佢开始。平时都系食菜肉包,今日突然之间又想试下甜甜地嘅包包,好好缓和一下过去五日紧张嘅心情。。。。结果系。。。。好彩冇拣错 呢个蕃薯包,甜得来唔会漏,今早冻冻地,攞住个蒸包仲有埋暖手嘅作用😃 呢个蕃薯包系软绵绵,食到有新鲜蕃薯既味道,唔系化学剂搞出嚟 fusion 嘅番薯味😃 我而家已经决定咗去完长洲返嚟买多一个甜甜地嘅冻包。。。。星期日朝早蒸返热佢。。。。 延续我健康甜美的休假。。。。

结果系。。。。

番薯包