同朋友去咗九龙湾嘅Terrace in seaside食韩国嘢🇰🇷好多地方都有分店非常方便🥳原个蕃茄沙律配胡麻酱大大个原个蕃茄🍅酸酸甜甜够开胃😛加上爽脆沙律菜🥗仲有粒粒橙肉同士多啤梨🍊🍓再配上胡麻酱,充满浓郁幼滑嘅奶油芝麻香🤩配搭沙律一齐食一流👍🏻神话猪脚紫苏拌饭猪脚卤得入味,猪皮Q弹有口感😛猪脚肉质软硬适中🐷系骨胶原嘅味道😛加上独门秘制酱汁,甜甜咸咸😋拌饭配上特调韩国特式辣酱,拌入白饭之中,微辣惹味🌶️酱烧牛肉饭卷酱烧牛肉嫩滑,酱汁入味🐮配上腌萝卜、新鲜红萝卜、青瓜、蛋等配料,再搭配独家酱料,每一口都相当足料👍🏻Lotus 焦糖芝士甜蜜满屋窝夫窝夫有好多口味,今次我试咗Lotus口味🥳窝夫上面铺满金黄色嘅挪威焦糖芝士🍯🧀入口即溶,香气十足😚窝夫外脆内松软,每一口都系甜蜜嘅滋味🥰济州柑橘乳酪招牌济州柑橘乳酪🍊呢一杯我超钟意饮,每次必点😚绵密嘅乳酪加上清新嘅柑橘,乳酪味道浓郁,散发出柑橘清香,每饮一啖都可以品尝到丰富嘅果肉颗粒感🍊

原个蕃茄沙律配胡麻酱

神话猪脚紫苏拌饭