2019-06-08
<Goobne个鸡系炸得好食>呢间 goobne其实自从好几年前兴食韩国炸鸡时已经开左 有几间分店 新开时食过觉得佢既韩国炸鸡唔错 事隔3,4 年再黎试下👍🏻 中环分店环境舒服 坐位阔落 几啱朋友食饭倾计😃 🍴蟹籽沙律酱芝士鸡蛋卷 128 蚊🧀🐤上层放左好多弹牙既蟹籽 同新鲜沙律菜🌿蛋卷好厚身卷左两三野 🥚蛋味好香 热辣辣 最邪恶系一切开有好多半溶芝士流落去 🧀 芝士同蛋好 match . 而佢个酱好特别 似系肉酱意粉既沙律酱汁 冻食 点以热辣辣既蛋卷好有层次感😍 🍴甜辣烤鸡 195蚊🐥🌶接近200 蚊既烤鸡 但有成10 几件 所以都抵食 鸡肉上面有 d杏仁片增加香味 鸡皮几香脆 比较薄身同痴住件鸡 鸡肉好嫩滑 值得一赞👍🏻 而佢个甜辣酱汁系甜味多 d . 带有少少辣🌶 因为甜 所以食落唔会肥腻 十分唔错 🍴铁板芝士韩式烤肉炒饭配酱烧猪肋骨143 蚊🍚🐷热辣辣既铁板上面有好多半溶既芝士 芝士味香浓 🧀饭入面有烤猪肉 烟靭香口 仲有洋葱 葱花 萝卜等等 好有口感 一啖饭一啖芝士好正 两件猪肋骨 整得好软林 🐷而佢既酱汁系类似烧味香味 好入味 而且热辣辣 正🔥#炸鸡 #蛋
🍴蟹籽沙律酱芝士鸡蛋卷 128 蚊🧀🐤
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Goobne chicken
#goobnechicken
中环威灵顿街2 至8 号威灵顿广场m88 5 楼
~~~~~~~~~~~~