Morton's of Chicago

2023-07-31 1248 浏览
今年男友生日带他来这间好评食店吃牛扒,好开心餐牌印了他的名字和桌上装饰!非常之开心,另外食物都非常满意!尤其是个洋葱包,龙虾汤都好好味,牛扒就叫咗份两份食,因为我不太吃牛,侍应生介绍我哋要medium rare肉质刚刚好!其实食完𠮶个洋葱包同汤我都好饱了!洋葱包真系好香好外脆内软!推介!由于我哋系叫过Set 餐!另加了个ocean platters,个crab cake 啖啖肉好好味!我哋嗌咗个House wine 好易入口waiter介绍的!每上一个菜佢哋都会介绍!不过都系用英文介绍!我一头雾水,多数外国侍应生,好彩点菜时叫咗个讲中文人嚟!唔系就鸡同鸭讲!哈哈!但服务真系好好!最后有张即影即有相片留念!所以生日之选是无错!想book窗口位!但系无位,都是坐出一张枱,可望到窗!其实窗口位都是少少海景,所以都无咩所谓!
2023-07-27
庆祝纪念