2024-02-02 216 浏览
黎紧就到加姐生日👩🏼‍🦰所以我地全家人都会出去庆祝,加姐就话想打边炉👀仲系要一站式好多野食𠮶种,最好仲要系有得食羊腩煲,咁都比佢揾到一间超好食👅又合佢心意家姐对食都有要求👀生日大晒就系要听佢讲,一齐去相马日式火锅,呢度真系一站式服务好食物,所有野都一应俱全👄我地食一个海鲜火锅放题💋要饮汤开开胃先,胡椒花胶汤既花胶好大旧,仲好有胡椒味,成个汤好鲜美,煲得好有料,之后再食羊腩煲,成个煲都系羊肉,好多料好足,而且佢既汁都好好食,羊肉好新鲜好大旧,好满足😍当然未够啦,食完羊腩煲😍仲有蒸海鲜😍呢度既海鲜同样地丰富,种类繁多,件件都咁新鲜😍扇贝,沙白,大虾,鲍鱼,鱼,贵妃蚌,各有各鲜味啦打边炉唔可以缺少既牛肉😍就系美国牛小排,睇下睇下,呢度既牛小排真系好靓架,仲好有厚度口感,食一款牛又唔够😍仲有美国牛肩胛,仲好食!牛味好好味,好食到爆晒灯😍😍