2013-11-17 321 浏览
咁早排我生日去呢间稻香食饭因为时间早唔洗等位就ok入到去冷气亦极之够唔会食到成身汗跟住我地就一行4人开始叫𩠌首先叫左个唔知咩二宝?有8块乳猪同有条宝石鱼。。味道唔错,我哥抢晒黎食跟住就咕噜肉。肥猪肉一埋,但几香略嫌太酸叫左个上汤龙虾伊面。龙虾有一只,都算有肉,但冇乜味,相反伊面就几香好好食份量多另外叫左半只烧鸭,太过不知所谓,点解会淋咁多豉油,好咸唔香肉质差之后仲有个星洲炒米,炒得几好,唔会太干身,用料足,虾好爽口叫左五碗白饭,饭几香,份量唔够仲有沙畺鸡脚,冇特别好普通呢间菜式唔多点解我上面好似写到味道都ok但负评因为所有野食有个共通点,冇一碗系热,连条鱼都只可以话系较暖,难理解点解唔热,系一拿出黎就已经咁而唔系因为食太慢有个男店员仲搞笑,新黎唔紧要慢慢学佢拿𩠌俾我地个阵拿左条石班俾我地,但我地果条只系平价宝石鱼,佢竟然话冇所谓啦冇分别。虽然话可能我有赚,但隔离枱点算,加上如果我龙虾伊面变鲜虾伊面。。。。所以我接受唔到呢条友石班同宝石鱼都分唔到,仲学人做酒楼,新人都唔好新到咁过份,仲要无所谓环境就好ok楼底高,几干净,但始终d野食冻服务又古古怪怪bad中菜本身就偏油,一冻就。。。
咁早排我生日去呢间稻香食饭
因为时间早唔洗等位就ok

入到去冷气亦极之够唔会食到成身汗
跟住我地就一行4人开始叫𩠌
首先叫左个唔知咩二宝?
有8块乳猪同有条宝石鱼。。味道唔错,我哥抢晒黎食
跟住就咕噜肉。肥猪肉一埋,但几香略嫌太酸

之后仲有个星洲炒米,炒得几好,唔会太干身,用料足,虾好爽口
叫左五碗白饭,饭几香,份量唔够
仲有沙畺鸡脚,冇特别好普通

呢间菜式唔多

点解我上面好似写到味道都ok但负评

有个男店员仲搞笑,新黎唔紧要慢慢学
所以我接受唔到呢条友

中菜本身就偏油,一冻就。。。