2020-06-28
Dear 港女休閒嘅星期三,適逢好姐妹生日,當然要食下野,打下卡啦。今次去了ifc行街街先,預先訂了位,所以差不多時間就食,門口都有寫298價錢合理。小食都多款,唔岩吃set都有其他選擇~~餐到,分別有3層,上層係鬆餅有士多啤梨味及cream,鬆餅熱熱,鬆化第二層係甜食,朱古力味推介,帶有小小果仁,不太甜,其實士多啤梨🍓味都好出色,真係我加姐妹好味好味就好快吃清。第三層係三文治.有煙三文魚三文治,做左幾種唔同顏色包,令到有好特別感覺,有三文魚沙律,好開胃,真不錯! 飲品點了熱咖啡及凍咖啡,前者會帶奶味重,但夠滑。但凍咖啡就比較一般及細杯!環境,好多都影相📸️,今次坐唔到窗口位比較可惜。最後點了雪糕。因為姊妹生日關係,所以都同店員講即場寫幾個寫。好好,即時答應,可以為她帶來驚喜我都好開心,港女朋友好滿意