2018-09-27
朋友生日,订左依间餐厅庆祝✨ 果日荡失路迟大到!餐厅无取消我地booking,个员工打左比我地,仲教我地点行,nice。店内环境都几细,大约得五张枱左右,但都keep住有客人坐满。因为难得既生日聚会,所以我地系间餐厅坐左三个钟都有,但都无吹我地走!-至于食物味道方面,样样食物都唔错!加$20可以每人有个套餐,包汤,蒜蓉包同野饮,都几抵。依个汤我觉得几正,钟意食菇不能错过!入面劲足料,每啖都食到一粒粒蘑菇,唔系普通忌廉汤再加小小菇咁,正!不过有朋友嫌太重菇味🤣依个意粉正,有好重黑松露、香草味,加埋菜、鲜虾同蘑菇,够多𩠌有层次感。意粉系干身,唔会话有太多酱搞到好湿黏咁,食落一d都唔济👍🏻另外朋友叫既都好足份量,每人叫一个餐绝对食得饱。卖相好,而且食物味道都超好。系一个难忘的生日🎂
朋友生日,订左依间餐厅庆祝✨
蘑菇忌廉汤
黑松露鲜虾义粉
另外朋友叫既都好足份量,每人叫一个餐绝对食得饱。
印第安烧鸡扒
慢煮原只德国咸猪手
卖相好,而且食物味道都超好。
系一个难忘的生日🎂