2021-08-14 86 浏览
朋友生日,咁啱佢住呢头,就睇下呢头有咩好嘢食👀朋友话想食pizza但又唔想食连锁店,咁啱睇到呢间有pizza食(仲要有最钟意嘅芝士 🧀 )就上咗去食虽然话间舖无乜打卡位,但环境几清静,几啱大家倾下计见间嘢主打Oyster,仲有成个area开蚝就忍唔住嗌咗最抵食嘅10蚊蚝嚟试下🤓虽然10蚊点都无可能好厚肉,但味道尚算唔错😗 几creamy得嚟又唔会有壳今日𠴱款好似系爱尔兰蚝,有啲海水味又唔会话腥🥰 (见其他人叫啲贵少少嘅好大只,下次嚟可以试下佢🤓)白酒配生蚝,都系一种好享受啊!然后我地想食pizza又嗌咗个四重芝士pizza,唔同cheese嘅味夹得嚟又几香浓🤤 同埋佢拉丝效果一流,个批又好脆(好邪恶🤤🤤🧀食完个cheese pizza都饱啦,之后嗌咗个心太软。朱古力都几浓郁同软心,一敲流哂啲心出嚟食都食唔切🤣 配埋云呢嗱雪糕就衬绝啦整体而言,呢间嘢好啱朋友、情侣食饭庆祝👀 系大家慢慢倾计嘅好选择,但有老人家嘅话就要注意下,因为上餐厅条路啲楼梯都有啲难行😣
朋友生日,咁啱佢住呢头,就睇下呢头有咩好嘢食👀

虽然话间舖无乜打卡位,但环境几清静,几啱大家倾下计
白酒配生蚝,都系一种好享受啊!

2021-08-11
庆祝纪念