餐厅: 鐵板燒海賀
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-05 3736 浏览
今日系表哥既生日,我地book左间系尖沙咀The One既铁板烧同佢庆祝。我地仲专登request左近窗既位置,谂住可以一边欣赏个靓景,一边享用美食。可惜天公不造美,好大雾乜都见唔到,浪费左个落地玻璃。不过好彩美食搭够,我地叫左两个铁板龙虾二人套餐。包左沙律前菜,刺身,南非鲍鱼,龙虾,牛柳,和牛炒饭同甜品。沙律前菜+刺身:沙律用左沙律醋,加埋啲酸萝卜,说说美美好开胃。刺身就普普通通,都新鲜嘅。厨师将准备嘅食材一次过放晒喺我哋面前,上菜嘅时候啲鲍鱼都仲系郁紧,一睇就知,超级新鲜。我哋仲可以欣赏厨师嘅烹调过程。其实厨师都唔系用咗好多调味料,但系就带出咗海鲜嘅鲜味。超级好食。龙虾同鲍鱼弹牙都不在话下,连个牛柳都煮得劲腍劲好食。呢个黑松露炒饭作为主菜嘅结尾十分之好。厨师一路炒呢个饭,黑松露嘅香味就不断飘入我哋个鼻入边。净系闻到个味都觉得好香好惹味仲要系粒粒分明。强烈建议庆生或者有啲咩重要节日去呢一间铁板烧。

沙律前菜+刺身:

强烈建议庆生或者有啲咩重要节日去呢一间铁板烧。
2023-06-17
午餐