2010-05-10
第一次写食评JA 男朋友生日见OPENRICE好多人推介就打电话BOOK左呢间食,,,BOOK既时候要讲英文吓到我唔记得讲要坐SWING CHAIR,,,其实坐唔坐都冇咩所谓因为都怕太摇...但去到佢都比左SWING CHAIR我~~~不过都唔系太摇丫~都冇左摇右摆都坐得几舒服!!但后悔冇住近D唱LIVE个边既位,,,因为个边气氛好似好D,,,多人D XD差不多全场都系外国人系度食野~所以唔会太嘈!!叫左2个set dinner ($169 each + 10%)另外自己再叫多两杯野饮,,,但佢跟餐都有咖啡个D送,不过太饱冇要到D野食比想像中好,,,因为好多人都话佢卖服务,都冇抱太大希望!!不过起码我地食得晒全部野!!(因为我地5点几先食完BURGER KING,8点就去呢度食野)出CAKE个时因为我听到唱LIVE个边讲ONE B-DAY咁...我就知佢出蛋糕不过我男朋友以为系另外一个生日HAHA~~~D WAITRESS围左过黎唱生日歌,,, 唱完仲帮我地影左好多张合照^_^THANKS A LOT!!会再去呀!!服务劲好,,,气氛又好!!咁既价钱我觉得系超值。
见OPENRICE好多人推介就打电话BOOK左呢间食,,,
差不多全场都系外国人系度食野~所以唔会太嘈!!
但佢跟餐都有咖啡个D送,不过太饱冇要到