2019-08-13 709 浏览
今年生日特别平静,唔多想庆祝~~咁就系屋企附近食~~Outback 以前成日食,近几年少左出去尖东就少左食,咁啱有就梗系拣佢啦~~~大家都知佢个黑糖包最好食~~我同老公每次都最少一人一条架香喷喷同好松软~牛油又够香滑~~而家做紧最红优惠~~又几抵食~唔想谂就点左个二人餐~另外加左个芝士薯条俾囝囝食~~其实有儿童餐架~~但见个二人餐都好多野食咁,就冇特别再叫俾佢餐汤:几浓味既忌廉汤~凯萨沙律:份量唔多,但都算新鲜既~~如果再多少少就好喇~~主菜:美国顶级纽约牛扒配加拿大龙虾尾~~龙虾尾个味道好香,虾味浓郁~~牛扒点左五成熟,出黎效果好好~好淋又冇过熟~~比预期中好~~Yummy~~~配菜有芦笋、半个蒜头、洋葱~~个蒜头其实好好食,食到蒜头既甜味~~主菜:香草蕃茄海鲜意粉~~浓浓既茄酱配埋多种海鲜~~唔错~~另加既芝士薯条:食食下觉得好咸~~如果薯条唔落盐会好好多~~生日梗要啤啤佢~一人点左一杯Cider~~但太大杯都饮唔哂。。。

大家都知佢个黑糖包最好食~~我同老公每次都最少一人一条架
香喷喷同好松软~牛油又够香滑~~
黑糖包

餐汤:几浓味既忌廉汤~
餐汤

凯萨沙律:份量唔多,但都算新鲜既~~如果再多少少就好喇~~
凯萨沙律

烧美国顶级纽约牛扒配加拿大龙虾尾