2018-01-18
寻日同honey去庆祝生日,听闻依间餐厅sell健康西餐,就胆粗粗去试一试。叫左一个set dinner ,主菜叫左个厚切black Angus ,5成熟,另外单叫左个无花果沙律同有机鸡肉南瓜藜麦。个set有三个course或者四个course拣,前菜系三文鱼子烟三鱼沙律,三文鱼子大大粒,正👍🏻之后个餐汤系白豆汤,味道同出面餐厅好唔同,一问之下,原来个汤无加cream ,系用新鲜蔬菜煮成!清清地,一d都唔heavy!!!到主菜,真系哗一声!件牛扒真系好足料!有油香,有肉汁!大厨掌握成数掌握得非常好!外面煎香,里面仲系非常鲜嫩!正!honey 食到嘴Lam Lam ! 个有机鸡肉南瓜藜麦都好正,适合我哋依d又想食又怕肥嘅女士!鸡肉用慢煮方法煮成,我未食过咁有肉汁嘅鸡胸,大厨用藜麦代替意粉或薯菜。效果出其合拍,又无咁heavy !! 最后不得不提个甜品!我哋好好彩,因为餐厅刚刚推出个生日优惠,只要寿星仔/女post张相上佢哋fb或ig就送生日甜品一份,仲有可以写埋埋靓靓字tim!不过就要只少早一日order 定!个甜品真系靓!成餐饭都非常满意!一定会再来!
到主菜,真系哗一声!件牛扒真系好足料!
正!honey 食到嘴Lam Lam !
最后不得不提个甜品!
个甜品真系靓!
成餐饭都非常满意!一定会再来!