2023-01-02 240 浏览
讲真,我真系好钟意打边炉,咩喜庆都系打边边。今次与闺密庆生,圣诞加新年饭,点知让我遇上这里。餐厅位于酒店内,其实有少少难揾。在 openrice book 盒后补多个电话,经理就安排了独立房,疫情下打边炉,有房仲更安心。仲可以布置埋间房,超perfect 🤩食评当然讲下食物,是次order 了花胶锅及川弓白芷鱼头锅,汤头超好味,我地差不多饮晒半锅汤。庆生当然要蛋糕 ,而今次是牛蛋糕,每片牛肥瘦好平均,超正 !这里既丸都是手打,除了味道好又新鲜,摆盆更是有惊喜的。食到最后其实饱到上心口,不过佢既甜品都唔弱,有个杨枝甘露水滴,中间是果冻,超fresh,所以几饱都好,都食返个甜品先。重点一提,佢地既服务系无敌既,我地布置间房论论尽尽,佢地主动借晒胶纸又帮手,当然友善系非常重要。谢谢这里让我们有满意的开年饭。

花胶鸡锅及川弓白芷鱼头
加拿大象拔蚌