2023-12-30 1048 浏览
星期六食5-7,睇错左无早鸟优惠,叫左A5和牛 D餐150分钟。不过胜在无咩人,侍应服务好,解释清楚如何点餐、水煎锅使用等等,上菜快,海鲜、刺身、和牛👍👍我地先用传统烧烤试均哂啲A5和牛不同部位因为大部份都系和牛比较漏,我地比较钟意食牛小排、牛上肩、牛板腱同牛肩胛。海鲜方面:无乜影到相。推介有牛油带子!系一大堆贝柱用锡纸兜住烧,好正!仲有清酒煮蚬,好鲜甜。生蚝都好食。刺身都OK,不如都系主攻和牛同海鲜多。叫左几转和牛太漏,就转左水煎锅食法(免费转炉一次)水煎锅有四个汤底拣,可拣两个,将啲和牛浸完个汁,再放上中间水煎,竟然唔输传统烧法,甚至有啲部份水煎仲好食🤤,太滞又可以煎下菜。但我建议都系先传统后水煎,因为海鲜大部份都系锡纸兜上,传统烧较容易受热、较快熟。所以食啲和牛+多海鲜就转水煎就啱哂。饮品方面:都系一般放题有嘅差唔多,唯独竟然有罗汉果消滞,仲要唔甜。有几款甜品、雪糕不过无影到~150分钟谂住好长,点知由头食到尾。综合各方面,环境舒服、服务好、衞生环境好、嘢食好食,价钱方便如果出面A5和牛散叫都唔止呢个价,会再黎食!水煮锅真系谂佢唔到可以咁好食,推介寿喜烧配和牛一流👍。始终间舖算新
我地先用传统烧烤试均哂啲A5和牛不同部位

刺身都OK,不如都系主攻和牛同海鲜多。

叫左几转和牛太漏,就转左水煎锅食法(免费转炉一次)

有几款甜品、雪糕不过无影到~

150分钟谂住好长,点知由头食到尾。

始终间舖算新开,希望之后人多帮衬左唔好跌watt !继续keep住水准!加油!侍应👍
2023-12-30
庆祝纪念