呢个特别嘅月份系李氏嘅生日月,每次都要买啲特别嘅蛋糕同屋企人庆祝💓一个大蛋糕就一定食唔晒😝所以食完饭系附近呢间好出名嘅Cake shop买咗两件好似艺术品咁靓嘅小蛋糕庆祝🍾🤤中秋佳节顺便买盒新出嘅礼盒送俾最爱嘅家人做见面礼🎁🍏 Apple Apple呢件青苹果蛋糕造型已经十分吸引,而且系用新鲜青苹果制作,见到即刻买俾Lisboy食🤤估唔到色香味俱全,切件嘅时候呢个青苹果造型蛋糕内里包含大量新鲜嘅苹果肉🍏🍎🤤酸酸甜甜好好味!🧀 双层芝士蛋糕呢间饼店出名嘅地方除咗蛋糕精致仲可以有特别嘅写牌服务,我哋拣咗呢旧好靓嘅小蛋糕希望即时加埋生日牌,甘就更有庆祝嘅意义😍呢个双重芝士更加系名不虚传,外观精致,而且芝士味浓,但一啲都唔腻🤤🎁 开心果雪茄因为去探屋企人,所以额外买咗一盒新出嘅礼盒一齐享用,呢排好兴开心果制品,所以买咗盒开心果雪茄,其实系浓浓嘅开心果酱蛋卷,咬落口开心果酱流出嚟,质感特别,真系滋味无穷🤤

🍏 Apple Apple

🧀 双层芝士蛋糕