生日周来到 Bulldog ~~~~ 我们坐楼上, 几好因为静静地又唔太多人, 又隐约听到Live Band 的音乐, 几唔错由于灯光实在太暗, 但光线往往与情调成反比, 不错不错听友人介绍这里个Cider 好正, 个味道有D似香槟, 味道带甜, 好o岩女仔饮 ~~~!!! 十万个like ~~!~~Bulldog 无论在drinks , salad 同main course 个份量都十分大碟, 最紧要系样样都好好味丫 !!!! Caesar Salad with Chicken 个菜好新鲜亦都好多料, 有炸烟肉片,芝士片,面包粒, 味亦好好, 鸡的份量好足, 个salad dressing 够多而且好味 , 好开胃 由于Lunch已经食左 burger ,本来唔想叫ga , 但在 面b 的引诱下最后都叫了 Bulldog burger来试试 , Wa , 个 Burger 份量十足, 牛牛十万分厚, 好juicy 而且有牛味, 好丰富, 加上佢特粗特长的薯条, 好好味 pasta 系Pasta chicken Alfredo, 唔好睇佢好似好漏咁 , 大量而又好浓郁既忌廉白
生日周来到 Bulldog ~~~~

由于灯光实在太暗, 但光线往往与情调成反比, 不错不错

pasta 系Pasta chicken Alfredo, 唔好睇佢好似好漏咁 , 大量而又好浓郁既忌廉白汁, 内有灯笼椒, 个长通粉愈食愈好味,

个汁好香浓, 好rich ~~~~ 令到我夹完一条又一条, 唔知饱tim
个main 系(有种香料)炆羊肉, 个汁确实真系有少少辣,但羊肉好腍, 好重羊味, 我就一般 ..... 反而我最钟意系佢pat 薯蓉 ,

我用薯蓉点个pasta 的忌廉白汁,超好味, 有机会你地试下!!! 正

至于service , 由于waitor 系菲律宾人, 比较不太热情同少说话, 但又不是服务不好, ok la ~~

总括而言, 真系几钟意bulldog , 我一定会再黎^^^
庆祝纪念
生日