2012-12-05
生日lunch同事请我去食就系公司楼下既餐厅,其实唔系第一次唻,不过今次系生日饭,所以可以写下我食既系炭烧美国厚切西冷扒 配 香辣莎莎, 虽然唔知系咩国家既牛肉, 但食我出肉味浓, 唔会太油腻,都唔会太UN, 配菜都有心思, 系香草炒既薯粒, 仲有小小辣, 好特别...不嬲都觉得呢间d野好食,因为而家荔枝角越唻越多呢类型既餐厅,不过食匀咁多间都系觉得呢间好食d(虽然呢间最贵)今日要讲既系个生日dessert,因为同事book位既时候同佢讲有人生日,问有冇cake之类,点知去到食饱main course之后,一个好大既surprise,有个男人(同事话佢系间餐厅既老细)整左个好好味既dessert,真系冇谂过,因为真系谂住系个d tea cake就算架喇,个dessert好靓,真心感动左....系芝士蛋糕同草莓雪芭, 全部都好好味, 好有质量, 甜品都系LEE间餐厅既强项! 当然啦,我之后冇问同事个dessert要几多钱啦,不过同事同我讲,整呢个dessert系个个男人既主意唻架㖞,咁佢又几有心㖞!!!
系香草炒既薯粒, 仲有小小辣, 好特别...