2019-04-11 561 浏览
约咗好朋友食生日饭,钟意呢度环境舒服,价钱合理,食物都几好叫咗两杯non alcoholic drinks,淡淡荔枝味,唔饮酒既话可以选择试下!! 呢度嘅面包不过不失,唔系好软熟𠮶种,暖暖地,可以无限refill,不过我哋食咗两块就好够啦前菜我哋拣咗一个牛油果三文鱼沙律,牛油果份量偏少,只有三嚿仔,菜就十分新鲜,加埋个source酸酸地好开胃。主菜要咗一个龙虾意大利饭同埋一份牛扒,龙虾结实有膏,饭入面亦有粒粒龙虾肉牛扒我哋叫咗medium, 有牛味,唔错,唔会好多肥膏,亦唔会太林。最后叫咗个甜品tiramisu畀朋友做生日蛋糕,侍应会播生日歌,隔离枱嘅食客亦都会拍手,气氛相当好✨开开心心一餐生日饭
约咗好朋友食生日饭,钟意呢度环境舒服,价钱合理,食物都几好
2019-04-09
庆祝纪念