2023-11-12
前几日老豆🧓🏻生日 🎂 仲喺度谂紧去边度食下好嘢庆祝下🍻 呢几排天气冻咗 就打开OpenRice睇下有咩打边炉推介 就见到靓煲皇 呢个名几得意 入面啲食评都好高分 所以喺个app上面订咗枱老豆一坐低就叫左几支啤酒 🤣 开始点嘢食 冇咩谂头 就问下店员有咩推介 佢都好耐心咁样同我地讲 我哋叫咗个生招牌靓煲皇汤底 唔系讲笑 入面啲材料好丰富 扇贝好似我个手掌咁大叫左炸午餐肉 炸鱼皮 因为新鲜即炸 配啤酒一流👍🏻 再叫个手切肥牛 半只鸡 鸭血 什菌篮 脆鲩片 黑牛柏叶 再加多个四宝饺 所有食材都好新鲜🤤 四宝饺问店员系佢哋自己包架 大大只!手切肥一定要试 超重牛味 唔叫返个等于冇嚟过 连老豆咁嘴刁都话下次同d朋友一齐嚟我地喺𠮶度切埋蛋糕 唔记得拎蜡烛 好彩嘅系佢哋舖头有 仲同埋我地一齐唱生日歌添 气氛一流!下次会再嚟