2021-12-09
今次系第二次系Frites食嘢上次试咗午餐,今次就帮朋友系到庆祝生日食晚饭🥰三个女仔叫咗几多嘢食😂有👉🏻Super protein salad 丰富蛋白沙律将啲唔同嘅菜切到好细粒 令食每一啖口感都好丰富 而且真系好饱 建议多啲人一齐食 最后我要带翻屋企食添啊!👉🏻Pizza Margherita 玛格丽特披萨个人觉得麻麻地 自己钟意偏湿少少多啲酱嘅pizza 味道嚟讲就系classic 嘅 芝士 番茄 罗勒叶 略嫌个底厚咗少少 个面团底系好食的👉🏻Classic Steak Fries 经典牛扒薯条每次嚟到都基本上会点 medium raw 系最正!今次有少少overcook 咗变到韧咗少少 但水准依然~薯条一样系咁好食!涷咗都好食!最后唔知点解那来的勇气叫多咗个Ham拼盘 正正常常无咩特别 如果有芝士一齐就好啦 就咁干食配薄多士真系好dry 😿
上次试咗午餐,今次就帮朋友系到庆祝生日食晚饭🥰
三个女仔叫咗几多嘢食😂
有👉🏻Super protein salad 丰富蛋白沙律