2019-10-07 114 浏览
妈咪生日饭 妹妹提议食呢间睇完其他人食评都想快啲食成餐饭无令我失望 唯一不足系灯光太暗喇🥺要求窗边既角落位 正正就系呢张枱顶头既灯特别暗😫搞到食物都唔太睇得清讲返野食先!岩岩好6个人 当然一人叫一个餐(一人餐有6款)再散叫多样啦🤤6个都叫哂蟹肉粟米羹 所以唔知酸辣汤如何喇🤩蟹肉好多 都差唔多每一羹都有蟹肉冰菜沙律捞左啲wasabi酱 醒胃!点心拼盘每人一笼 又几好影相架!虾饺涨卜卜 素饺同样足料呀🤤西柠鸡中规中矩啦😌黑豚肉叉烧皇肥瘦岩岩好 腍身又大块 仲一直暖住宫保虾球惹味 送饭最岩榄菜肉松炒四季豆同样送饭之选呀🤩四季豆好爽 肉松够咸香叉烧韮王炒蛋够滑 叉烧多到有啲夸张😂菠萝咕噜肉个卖相够吸引 菠萝好甜呀!!!!咕噜肉岩岩好 唔会好实好硬亦都唔会过腍 系爽口架!跟餐既时蔬都清甜 汤亦浓另外散叫既鸳鸯虾球 好味到wooooooow左声呀🥳🥳又大又爽 系芥末酱同咸蛋黄咸蛋黄比较香口 芥末酱有点比下去喇甜品就无餐牌上既绿豆沙同雪耳糖水提供既系杏仁露杏仁露就最水皮喇 唔够香🥺另外妈咪生日要食寿包无特别架😂😂食物唔差 仲有happy hour时段饮下野 chill下🤩又有夜景睇 系唔错既选择!价
妈咪生日饭 妹妹提议食呢间
睇完其他人食评都想快啲食
成餐饭无令我失望 唯一不足系灯光太暗喇🥺

讲返野食先!

冰菜沙律捞左啲wasabi酱 醒胃!

点心拼盘每人一笼 又几好影相架!
虾饺涨卜卜 素饺同样足料呀🤤

西柠鸡中规中矩啦😌