2013-09-29 1062 浏览
生日饭, 简左monster sushi可能我同男朋友早入去, 7点左右, 所以唔洗等位就入得去室内气氛 环境都几好 到侍应带位带左我同男朋友去左室外位坐低就真系趺晒watt 冇feel冇冷气只系开住个风扇仔顶住 但算啦唔想烦 照坐反个位 跟住开始点野食三文鱼寿司系第一碟黎, 可能我地肚饿, 我同bf都觉得"嗯,都唔错丫"但其实谂番起都系一般啦, 过得去大型小型帆立贝寿司我都点左, 因为个人好like食帆立贝寿司 ,又想睇佢下大粒同普通粒既分别除左大小方面, 咁其实又真系冇咩分别既, 价钱除番开都差5多,2粒细=1粒大, 又系又甜又大粒( 包晒成旧饭咁滞)最上果2件吞拿鱼就切得好薄 一般哩个几特别既, 2样刺生放埋一齐, 但我又真系食唔出D咩味, 但个口感系几好芝士鳗鱼卷都唔错, 几好味讲真, 我同bf真系唔识欣赏哩2件海胆夀司, 点讲呢, 似系坑渠味, 又似屎味你地可能会问 你地又知屎同坑渠咩味?唔知价, 但系果浸气味好似啰食完个口好臭, 影响晒之后既sushi既味道>~<哩个几抵食, 4种刺身, 貌相又靓个酱汁有小小辣, 都唔错我都唔记得左哩杯野叫咩, 只系记得唔好
生日饭, 简左monster sushi
可能我同男朋友早入去, 7点左右, 所以唔洗等位就入得去
室内气氛 环境都几好
侍应带位带左我同男朋友去左室外位坐低
就真系趺晒watt 冇feel冇冷气只系开住个风扇仔顶住
但算啦唔想烦 照坐反个位 跟住开始点野食
但其实谂番起都系一般啦, 过得去
2粒细=1粒大, 又系又甜又大粒( 包晒成旧饭咁滞)

最上果2件吞拿鱼就切得好薄 一般
芝士鳗鱼卷都唔错, 几好味
讲真, 我同bf真系唔识欣赏哩2件海胆夀司,
点讲呢, 似系坑渠味, 又似屎味
你地可能会问 你地又知屎同坑渠咩味?
唔知价, 但系果浸气味好似啰

食完个口好臭, 影响晒之后既sushi既味道>~<
哩个几抵食, 4种刺身, 貌相又靓
个酱汁有小小辣, 都唔错
我都唔记得左哩杯野叫咩, 只系记得唔好饮
蟹子沙律:冇咩特别, 侍应放低碟野, 我就奇怪系唔系未落沙律酱??
揾个侍应问下, 佢话落左价喇, 我当堂XoX, 再叫比碟沙律酱我

2013-08-24
  • 帆立贝寿司