同事生日,老板万岁请食饭!我哋拣咗呢间系元朗西菁街既「九丁目日本料理」 佢前身系鲜乐道不过我冇食过。环境几靓,但系座位与座位之间就有啲迫~ 招呼嘅侍应!态度良好! 第一样嚟到就系鸡翼! 炸得几好!咸味适中~刺身都几新鲜! 尤其是个海胆真系好好食, 叫咗两板食~好满足👍🏻食物种类都几多! 本来想再拣多啲不过惊食唔晒。饮品种类都唔少~有啲特色饮品同酒类可以拣, 我就拣咗杯芒果乳酸(好似系呢个名唔系好记得,但几好饮)寿司刺身都好食不过个山葵牛扒( 个名有点长,唔系好记得成个菜式名)我觉得就争少少! 煮得有少少硬, 飞弹牛刺身都几好! 不过最好食𠮶阵时~等一阵等佢冇咁冻先食会比较好食! 因为佢 冻雪硬咗~有少少影响口感! 试过等一阵先食就口感唔错有老板请食饭唔睇价钱, 丧嗌丧食好多菜单名都唔记得! 埋单都系$16xx至1700! 5个人食到饱唔算太贵
第一样嚟到就系鸡翼!
炸得几好!咸味适中~
食物种类都几多! 本来想再拣多啲不过惊食唔晒。

寿司刺身都好食

2019-10-18