2023-06-24
呢间系我恨左食好耐嘅餐厅,终于食倒啦😭呢间餐厅主打系锯牛扒,仲有任食薯条,两样都系我嘅至爱🤩餐厅环境高级,但原来好热闹,好适合朋友聚会,大家都倾得好开心🥳🎂餐厅都可以安排生日惊喜🥳,order佢哋嘅蛋糕或者自己买蛋糕去都可以,除左可以喺碟上面写字,仲会播生日歌🎵,侍应会过黎一齐唱生日歌,唱完仲会帮你影相📸,印埋相连埋生日卡送俾你,超窝心❤️佢嘅特色系得一款套餐,划一收费 $398/位:🥖餐包 表面脆卜卜,内里烟靭,加埋牛油食更正😋🥗沙律组合系生菜、核桃,配上酸酸嘅酱汁,好醒胃🤩🍟无限任添薯条最爽一定会系无止境嘅薯条啦,仲要新鲜炸起,热辣辣,金黄香脆,我就refill左三次😌🥩美国 USDA Prime 级肉眼牛扒重头戏黎啦😍非常高质,表面烧过嘅纹路好靓,肉质色泽好好,好重牛味,肉质柔软😋如果同朋友一齐食,建议一个拣熟d,一个拣生d,因为碟下面有点住蜡烛保温,我拣左7成同5成,先食左7成,到食5成嘅时候就啱啱好7成啦👍另外有三款酱拣,梗有一款啱食😚🍷钟意饮酒可以开埋酒饮,我地开左支红酒,几唔错的❤️😋味道:9.5/10👀环境:9/10🤵🏻♀️服务:8.5/10
佢嘅特色系得一款套餐,划一收费 $398/位:
🥖餐包
表面脆卜卜,内里烟靭,加埋牛油食更正😋
🥗沙律
组合系生菜、核桃,配上酸酸嘅酱汁,好醒胃🤩
🍟无限任添薯条
🥩美国 USDA Prime 级肉眼牛扒
🍷钟意饮酒可以开埋酒饮,我地开左支红酒,几唔错的❤️
😋味道:9.5/10
👀环境:9/10