2013-12-19
见网评要等劲耐, 所以一直都懒得去. 由于生日就请左假, 顺手试吓呢间野.我地拎飞个阵已经系下午3点(平日), 但都等左差唔多60-75MINS, 真系好耐. 虽然有得拎住飞仔出去行, 飞仔上话可以打电话返去问排多几多号. 但问题系:跟本长期打唔通=.=" O徒气.终于1个钟后到我地, 企都企到脚攰~仲要限时食90MINS......拿拿淋study完menu就叫...叫左草莓冰淇淋松饼 / 玉米里肌起司可颂 / 焦糖玛奇朵/ 拿铁咖啡草莓冰淇淋松饼 - 真系very good! 松饼软硬度适中, 配吉士酱+strawberry ice cream 点黎食, 超正!玉米里肌起司可颂 - 涵料够足, 每啖都有丰富配料入口!焦糖玛奇朵 - 佢配埋支焦糖捧够晒有gimmick!拿铁咖啡 - 普通, 无咩特别
玉米里肌起司可颂 - 涵料够足, 每啖都有丰富配料入口!
焦糖玛奇朵 - 佢配埋支焦糖捧够晒有gimmick!
拿铁咖啡 - 普通, 无咩特别