2014-08-11 2199 浏览
呢排食咁多生日饭实肥><不过真系好幸福, 寻日就去左呢度食我今年最后一餐生日饭(好似系)因为心情既问题, 餐餐生日饭都好好食, 而呢度亦都为生日月画上句号。讲返D野食先, 呢度好多野拣, 花多眼乱, 样样都想食, 最后3个人食左1个头盘, 2个main course不过其实第一样落到肚既系面包, 拎上手暖暖地, 好香同埋好好味, 由于大家都行左阵街先黎呢度, 3个人用10分钟清左2篮。头盘叫左有机菜沙律, 好多唔同既配料, 而已口感好丰富, 菜都好新鲜, 唔错!主菜系意粉同牛, 2样水准都唔错, 不过我自己钟意咸少少所以觉得意粉D味差少少不过牛就岩岩好, 切个阵仲有肉汁必出黎, 入口好juicy同够肉味环境黎讲, 周围有好多植物, 音乐同灯光都令我觉得舒服, 其实就算唔系度食饭, 剩系饮下野都唔错!!呢度D人服务都OK, 就算我地去果日比较多人都无咩冷落 下次可以黎试埋D野饮!我见隔离台饮到好似好好味咁!
呢排食咁多生日饭实肥><

日头既Shelter!! :)

呢度D人服务都OK, 就算我地去果日比较多人都无咩冷落
Dessert
下次可以黎试埋D野饮!我见隔离台饮到好似好好味咁!
2014-08-03
庆祝纪念
生日
日头既Shelter!! :)
Dessert