2014-10-06 2894 浏览
朋友生日,朋友是啤酒猪手爱好者,当然投其所好!本来想住吃KingLB la不过fully book, 于是就试下新野..好彩一早订左位,得几张台好容易爆场~ 因为无限时,所以我地3个人坐足全晚呀!大家都order 左寿星最爱的黑啤~果然无介绍错,好香同好容易入口!头盆我地点左个炸蘑菇,系出面通常吃焗,第一次吃炸,不过都一样juicy 另一番风味!主菜就系steak & Roast Pork Knuckle, 因为我晤吃牛所以就无吃到个steak 不过听朋友讲都算抵吃,好大份~ 同煎得好靓仔!个猪手皮好脆!d肉都好好味!送啤酒真系一流!我订位的时候问左生日会不会有d咩优惠,原来会帮手甜品碟上写字,所以我地就order左个类似苹果批之类的甜品~好香玉桂味,不过就偏甜~值得一赞的是,当个waitress 拿甜品出来的时候会点左蜡烛同关左灯,连隔离台都一齐唱生日歌~个气氛好好,朋友好开心啊!
朋友生日,朋友是啤酒猪手爱好者,当然投其所好!
个猪手皮好脆!d肉都好好味!送啤酒真系一流!

值得一赞的是,当个waitress甜品出来的时候会点左蜡烛同关左灯,连隔离台都一齐唱生日歌~个气氛好好,朋友好开心啊!
2014-10-03
庆祝纪念