餐厅: 冰極餐廳
资讯:

2017-07-15 824 浏览
今日老公生日, 同仔仔带左佢来到海洋公园,仔仔唔洗钱, 老公生日又免费入场,very good见到openrice, 有人写到园内餐厅食物非常一般,本来都谂住唔book餐厅食饭但见仔仔都同行,就带仔仔入餐厅近距离接触企鹅先生la由于睇过食评食物一般,所以我地都打定底,食定野先入黎,所以我地只叫左一个海洋公园40周年套餐$388(留意,餐厅设最低消费每人$100)烟熏手撕猪肩肉e碟几好味,每条猪肉丝都沾到d汁, 个饼底又够薄,两者味道好夹海皇碗仔翅个底同平时出面食到既碗仔翅一样但个龙虾肉比到我惊喜系新鲜龙虾肉, 食到龙虾既鲜味, 肉质弹牙, 唔错烩牛仔面颊肉配煎肠e个肠粉,令我有惊喜佢煎得脆身, 口感唔错牛仔面颊肉都好食,林身个汁底有少少微辣甜品拼盘除左个马仔味道怪外,其他都好正常㖞左下系云呢嗱雪糕餐饮, 黑牛生日coupon有杯橙汁送埋嫁book位时记得叫佢地比近企鹅既位呀真会系你身边游水嫁d企鹅好得意,仔仔见到佢地好开心
今日老公生日,
同仔仔带左佢来到海洋公园,
仔仔唔洗钱, 老公生日又免费入场,
very good

见到openrice, 有人写到园内餐厅食物非常一般,
本来都谂住唔book餐厅食饭
但见仔仔都同行,
就带仔仔入餐厅近距离接触企鹅先生la

由于睇过食评食物一般,
所以我地都打定底,食定野先入黎,
所以我地只叫左一个海洋公园40周年套餐$388
(留意,餐厅设最低消费每人$100)
e碟几好味,
每条猪肉丝都沾到d汁, 个饼底又够薄,
两者味道好夹
个底同平时出面食到既碗仔翅一样
但个龙虾肉比到我惊喜
系新鲜龙虾肉,
食到龙虾既鲜味, 肉质弹牙, 唔错

烩牛仔面颊肉配煎肠
e个肠粉,令我有惊喜
佢煎得脆身, 口感唔错
牛仔面颊肉都好食,林身
个汁底有少少微辣
甜品拼盘
除左个马仔味道怪外,

其他都好正常㖞
左下系云呢嗱雪糕
餐饮, 黑牛
生日coupon有杯橙汁送埋嫁

book位时记得叫佢地比近企鹅既位呀
真会系你身边游水嫁
d企鹅好得意,仔仔见到佢地好开心
2017-06-30
庆祝纪念