2018-05-27
因为我地系会员,有生日优惠,可以二人同行一人价钱去食,所以我同妈咪一星期之前已经订左位去食lunch buffet.我地拣左食第一轮,11点九开始。我地12点左右到左,全场已经差唔多满座。一黎到,我地就即刻去拎海鲜!海鲜既种类好多,有生蚝,冻虾,青口,龙虾仔等等。生蚝虽然唔系即开,但味道好鲜甜!我地每人食左6、7只!龙虾仔都几大只同埋多肉!整体黎讲真系唔错!之后我就转食d 芝士同cold cut,都几多种唔同既选择,用黎夹热辣辣既牛角包一流!餐厅其实仲有好多熟食既选择,但因为我地唔太好熟食,所以冇咩点试到...只系试左呢个海鲜杂烩同埋龙虾汤,味道就一般,正正常常,冇咩特别....最后当然系甜品时间啦! 咁多种入面我最钟意朱古力挞,好浓郁!又唔会太过甜!另外仲试左黑森林蛋糕,不过麻麻地,车厘子冇酒味,所以只系个普通既朱古力蛋糕...酒店供应既系H记雪糕,最惊喜既系竟然有期间限定既味道!就系薰衣草蓝莓同埋樱花樱桃味!当然要试呢两只味道啦!加加埋埋食左6球雪糕!好满足呀!整体黎讲呢个价钱食酒店buffet都算几抵食,我地两个人加埋只系4百蚊多少少,食到呢个质素真系唔错!之后有机会都一定会再黎
龙虾仔都几大只同埋多肉!整体黎讲真系唔错!
整体黎讲呢个价钱食酒店buffet都算几抵食,我地两个人加埋只系4百蚊多少少,食到呢个质素真系唔错!之后有机会都一定会再黎!
题外话/补充资料:
如果冇生日优惠,其实用openrice 既7折优惠之后都唔驶$300,呢个价都几值得黎试下!