2018-06-21 196 浏览
之前食过“唐宫小聚”都觉得啲野食几唔错,所以今次特登订枱同屋企人庆祝生日,等左阵就好快可以入去。今次就叫左好多野食,因为依间餐厅既野份量都唔系好多,细细碟。之前冇试到佢地出名既乳鸽,所以今次特登叫,烧得好靓,细细只,不过好有肉汁。佢地既前菜同点心,整得好精致,卖相好吸引,好多你估佢唔到既野,几有惊喜,例如竹碳流沙包,好好食,好似爆浆咁劲流心。另外仲叫左猛虎咬猪、椰皇炖鸡、担担拉面、脆虾多士、火焰菠萝、冰皮寿桃。每碟菜都好有水准,又香。仲配埋茶,所以都唔会觉得油腻。样样都好好食,价钱都唔平。因为生日饭食贵少少都冇所谓,食生日饭唔一定要食西餐,依间中菜都食得我地好满足。

样样都好好食,价钱都唔平。

题外话/补充资料: 听啲员工讲,好似仲有得玩游戏,嬴citywalk世界杯睇波证,有免费点心同礼品送,估唔到中菜餐馆都搞同世界杯有关既活动lol