2020-11-27 725 浏览
👉🏻烧肉眼配薯条$248牛扒得呢款选择,牛魔王嘅我唯有拣佢啦,我就嗌左七成嘅,食落都juicy嘅,不过就比较多筋😖食得冇咁爽,肉味就正常啦,唔系太特别嘅菜式。反而佢嘅配菜露荀就整得几好🤣咬落爽脆,又唔会太大阵草青味👍🏻薯条就不过不失,仲热嘅🤣👉🏻自由配Pizza$155Menu简单咁带客人一步一步去按自己口味咁砌自己想食嘅Pizza,我地拣左海鲜酱打底,配料系带子(粒?),烟三文鱼,菠萝同辣肉肠。个饼底好香脆嘅,不过系基本啦。个酱可能我地食唔惯,觉得有啲咸,加埋烟三文鱼同辣肉肠就仲咸,如果有下次嘅,唔会叫呢只酱,配料只系想讲啲带子真系少到得几粒,仲要冇乜味嘅。整体梨讲偏咸😖下次可能会择d冇咁咸嘅配料同酱👉🏻黑松露卡邦尼意粉配温泉蛋$128呢个系成晚最好味嘅野,平时食卡邦尼都未试过搭温泉蛋,点知一试难忘,非常之夹,意粉唔会太淋,黑松露嘅味又唔会太抢,各样配搭埋一齐系相当美妙嘅,推介🤩
👉🏻烧肉眼配薯条$248

👉🏻自由配Pizza$155