2024-04-19 260 浏览
朋友带我食的生日饭❤️一行入去劲靓 好多酒排得好整齐 而且又有吧枱 有埋潮流歌曲听 听朋友讲有时仲会有live band 不过个位置比较隐蔽唔系朋友带我去 我可能真系唔识路😂😂佢有个德国炸猪手$ 228❤️❤️❤️❤️❤️皮脆内软 好正!仲要超大份 2个人share 唔好叫太多样 野先食得晒🤣🤣完全冇谂过酒吧里面佢个猪手整得咁正 香草猪肉肠 $98 ❤️❤️❤️❤️❤️呢个都系朋友话极力推介俾我叫我试吓 点知真系好有惊喜佢个底系薯蓉嚟嘅 劲滑劲软绵绵嘅薯蓉,配上香草猪肉肠简直绝配食到停唔到🤩🤩鹅肝多士 $78 (pc)❤️❤️❤️❤️❤️呢个系我最爱😍最钟意食鹅肝多士 因为佢会配上酸酸甜甜嘅黑醋酱超夹 同埋佢个块鹅肝都超大煎得好脆好Juicy风味香料炸鸡翼 $ 88 ❤️❤️❤️❤️❤️佢啲鸡翼劲方便食因为佢系单骨鸡翼,所以炸到好入味而且好脆 完全唔使点任何酱汁都已经好够味🤩时令生蚝 $58 (pc) ❤️❤️❤️我记得当日叫咗两个法国蚝,不过口感麻麻 但海水味浓可能当晚太多好味嘅菜式比较之下 所以佢有少少失色总括而言,我觉得呢间餐厅啲菜式小食真系令我大开眼界,因为估唔到收埋喺呢个酒吧里面原来个主角系啲小菜😂😂五个心心为最高分狗毛3
朋友带我食的生日饭❤️

鹅肝多士 $78 (pc)❤️❤️❤️❤️❤️

风味香料炸鸡翼 $ 88 ❤️❤️❤️❤️❤️

时令生蚝 $58 (pc) ❤️❤️❤️

五个心心为最高分

狗毛3 (尖沙咀)
  • 德国猪手