2021-10-23 1238 浏览
生日去咗山顶庆祝 几年前食咗呢间餐厅嘅晚餐今次就book咗呢间餐厅食午餐可以上网订位 订位嘅时候可以填系咪庆祝特别日子 会系甜品碟帮你写翻啲祝福字句 个日我哋就分别嗌咗阿甘美国拼盘 $218 个人觉得呢个有啲普通 同埋唔似系新鲜炸岀嚟美式秘制猪仔骨配薯条 $238 呢个几好食 啲肉焗到好淋 个人嚟讲几钟意朱古力布朗尼$82 上次嚟嘅时候系有写Happy Birthday 而今次就就咁插咗个生日牌 唔知系咪晚餐同午餐嘅分别 同埋生日嘅话 佢哋会成班staff过嚟同你唱生日歌😂都几热闹 不过如果想嚟帮朋友庆祝嘅 要睇翻个人本身钟唔钟意 如果唔系都几尴尬 哈哈🤣🤣🤣饮品我哋就嗌咗生啤 如果你嗌嘅系20oz嘅啤酒重会送埋埋只杯俾你留念
生日去咗山顶庆祝

几年前食咗呢间餐厅嘅晚餐