2019-05-19 847 浏览
新泉快餐生炸鸡脾黑椒汁饭 $38呢度生炸鸡真系无得输!为左佢特登大热天时行去, 炸过外层香脆又唔油腻, 中间入味, 而且咬落肉汁就会漏出, 肉质嫩而无肉骚味, 原本想影张咬开相, 不过同sis share 秒速KO 剩骨头. 个日去size 大约手掌大, 之前sis 去有时仲大只咖喱汁炸猪排饭 $38猪排劲大份, 其实我觉得系2块size😂 炸得香脆炸浆薄, 不过肉质相对较干, 无咬开炸脾juicy 感觉. 黎都系推荐炸脾. 另外包左冻饮同汤. 冻奶茶几正, 冻柠茶入唔到镜因为系等饭中已经被KO 了. 附送汤有中西, 好喜欢个罗𩠌汤, 酸甜足料够味. Ps 话说, 本来地点唔算好就脚, 再加上本人路痴行多好多冤枉路, 去到流哂汗😂不过食完觉得系值既, 而且超级饱🙈 收银自称大角咀amy 姐好建谈有趣, 比左张Gatsby 湿凉tissue, 救左我一命
新泉快餐

炸鸡脾黑椒汁饭 $38

个日去size 大约手掌大, 之前sis 去有时仲大只

咖喱汁炸猪排饭 $38

• 生炸鸡脾