2021-12-03
上次试咗鲜茄滑蛋牛扒意粉几好味~~今日就决定再encore 鲜茄滑蛋系列>3<鲜茄滑蛋鸡髀意粉🍗 $56以为系普通嘅煎鸡髀or卤水鸡髀上台吓亲居然搭配嘅系新鲜炸起嘅香港茶记名物 生炸鸡髀😙好大只又厚肉 外皮香脆微咸但内里都唔会太干太硬~鲜茄滑蛋份量好多👅食落酸酸甜仲好多大旧嘅炒蛋🤩捞埋意粉食真心一流😍食多次都依然唔厌觉得好味嘅港式意粉!~🍝平时就算系下午茶时间单嗌个炸鸡髀都讲紧要30几蚊但新乐园夜晚配埋鲜茄滑蛋意粉或者饭仲送多杯嘢饮先56蚊!!真心推荐大家可以试试~唔好再觉得系到只可以食普通港式粉面~其他系列都做得出色有惊喜!牛杂河🥩$37牛杂样样都几大件之余唔会有牛骚味~👻先37蚊嘅价钱超抵食😄我地仲+$15 配一碟细炸鱼皮 &+$15 配一碟菜心🤣🐟细炸鱼皮用胶带装住就唔惊会成手油~份量一啲也不细两个人食都得!咬落卜卜脆无油益味~推荐大家加配埋!🥬菜心份量都几多灼到翠绿一齐食 healthy觉得真心抵食~住附近当做饭堂隔几日帮衬绝对可以,价钱实惠食物质素又不错环境都几企理~!怪不得晚晚都咁多人门口等紧外卖😂👥
今日就决定再encore 鲜茄滑蛋系列>3<
鲜茄滑蛋鸡髀意粉🍗 $56
以为系普通嘅煎鸡髀or卤水鸡髀
上台吓亲居然搭配嘅系新鲜炸起嘅香港茶记名物 生炸鸡髀😙
好大只又厚肉 外皮香脆微咸但内里都唔会太干太硬~
平时就算系下午茶时间单嗌个炸鸡髀都讲紧要30几蚊
牛杂河🥩$37
牛杂样样都几大件之余唔会有牛骚味~👻
先37蚊嘅价钱超抵食😄
我地仲+$15 配一碟细炸鱼皮 &+$15 配一碟菜心🤣
咬落卜卜脆无油益味~推荐大家加配埋! 🥬菜心份量都几多灼到翠绿一齐食 healthy
怪不得晚晚都咁多人门口等紧外卖😂👥