2016-12-26 908 浏览
经历完四粒钟考试,个人仲系惊魂未定,决定要揾个地方饮杯酒定定惊😂拣mini club 系因为之前系openrice 留意到佢d得意既cocktail,所以慕名而来上到去发现有生蚝食,个餐仲几抵,所以理智战胜左感性,最终忍唔住要试试佢个生蚝餐。香槟生蚝餐—侍应好好人,同我地介绍当日有咩生蚝,最终拣左三款唔同既法国生蚝,只只都好鲜甜,美中不足系冇帮d生蚝𠝹多刀,食起上黎冇咁方便生虾—配料几有心思,但虾质素一般蒜蓉青口—不错,但我order时误会左系热盘,原来系涷盘😆搅到成台都系涷野追加左热盘Fish & chips—味道普通,脆浆有d硬下次上去应该会再encore 生蚝,同埋应该会试下佢d cocktail 😝

生蚝,香槟,青口,生虾
生虾—配料几有心思,但虾质素一般

追加左热盘Fish & chips—味道普通,脆浆有d硬
Fish  &  chips