:::::::::::::蚝魔🦪系我至爱餐厅之一, 记得以前收工都会黎食下蚝, 每次都无book位, 但每次入座后都爆场, 黎蚝吧当然以食蚝为主, 餐厅都有意粉, 牛扒, 小食等等.. ( ˙༥˙ )📋餐牌上会列出唔同地方既蚝同佢既味道系属于海水味, 金属味, 鲜甜 ... , 等客人可以简返自己钟意♡︎既口味----* 🦪水中花$36⭐️9/10----* 🦪白珍珠$38⭐️9/10----* 🦪荷兰珍珠$36⭐️9/10----* 🦪塔斯曼尼亚$33⭐️9/10----* 🍄黑松露牛肝菌阔条面$138⭐️8/10----* 🦀法国鹅肝蟹肉意粉$168⭐️7/10个人偏好鲜甜•肉厚既蚝( •̀∀︎•́ )✧︎餐厅保持一贯既水准, 蚝身肥美肉厚, 系发育良好既蚝 每次系呢到食蚝都好满足, 未试过出现发育不良既情况🙈🍝意粉有进步୧⃛(๑⃙⃘⁼̴̀꒳⁼̴́๑⃙⃘)୨⃛黑松露🍄牛肝菌阔条面一上台已散发阵阵香气, 意粉入口是Al dente口感有弹性, 整碟意粉菌香什浓, 钟意黑松露或菌类的人真的可以试试呀♡︎法国鹅肝🦀蟹肉意粉以淡淡的忌廉汁底突出法国鹅肝既浓郁, 鹅肝表层带脆口感, 内裹保持细嫩口感,油香满溢, 一浓一淡配合得刚刚
:::::::::::::

----* 🦪水中花$36⭐️9/10
----* 🦪白珍珠$38⭐️9/10
----* 🦪荷兰珍珠$36⭐️9/10
----* 🦪塔斯曼尼亚$33⭐️9/10
----* 🍄黑松露牛肝菌阔条面$138⭐️8/10
----* 🦀法国鹅肝蟹肉意粉$168⭐️7/10

法国鹅肝🦀蟹肉意粉以淡淡的忌廉汁底突出法国鹅肝既浓郁, 鹅肝表层带脆口感, 内裹保持细嫩口感,油香满溢, 一浓一淡配合得刚刚好🍽

今次用餐保持对🦪生蚝的高评价, 意想不到熟食都有明显的进步, 继续支持好味道既餐厅⸜( ´ ꒳ ` )⸝