2021-07-07 112 浏览
疫情下好耐冇去食自助餐,但又想过下蚝引,所以就去左呢间专食蚝嘅餐厅😋餐厅做紧$10一只蚝嘅promotion,所以我同朋友一嚟就点左一打😍 蚝嘅大小适中,温度都够冻,而呢打食落口嘅味道就非常creamy🦪食完呢打觉得唔系好够喉,所以再嗌多左碟 $199嘅生蚝拼盘,有8只来自唔同地方嘅蚝+一杯白酒。可能因为贵价嘅关系,食得出味道系比较鲜味啲,海水味程啲,亦都肥美啲👍🏻最推介都系法国嘅gillardeau,个阵甘甜味真系会留喺口腔一段时间呢🤣最后仲嗌左碟冬阴功海鲜意粉~佢哋嘅意粉都煮得好出色😍意粉够哂入味,而且海鲜都好新鲜!不过就真系辣咗少少,但整体都好满意如果想食蚝同埋意粉牛扒𠮶啲嘅话,呢间餐厅都系唔错嘅选择💕

如果想食蚝同埋意粉牛扒𠮶啲嘅话,呢间餐厅都系唔错嘅选择💕