2012-11-07 155 浏览
又系target buffet, 今次黎海景嘉福, 贪佢有蚝食嘛一埋位二话不说就去拎生蚝食, 我一行埋去, 店员好快速就俾左4只我, 绝不吝啬!!!!入口都算鲜甜, 属于爽口无咁有肉既, 我估系法国!!!虽然唔算食过最好, 但任食黎讲都算唔错~~~长脚蟹同虾都好新鲜,有钳既长脚蟹会较鲜味, 大家可以拣有钳既!!其实食落虾会比长脚蟹更胜一筹~~~刺身得三文鱼ok, 八爪鱼入口时仲有冰, 仲未完全解冻, 有无搞错热食唔多选择, 系bbq果part 唔错, 羊架, 海鲜串烧都几好味~~ 炒蟹唔好食, 完全无肉, 味都好一般, 我阿妈都炒得好食过佢!!乳猪要排队先有2件, 仲要肥到爆!!汤我饮左苹果雪耳同泰式既汤, 苹果雪耳唔味精又滋润, 泰式汤都好饮, 浓浓香茅既味道!!!仲有食左药膳鸡脚, 好入味, 煲到o岩o岩好, 唔会过淋甜品其实我无乜点食, 只系食左个蓝梅梳乎里同雪糕, 两样都不俗呢!!整体算几平均, 不过热食既选择真系太少, 所以再黎既意欲因此而大减不少呢~~

一埋位二话不说就去拎生蚝食, 我一行埋去,
店员好快速就俾左4只我, 绝不吝啬!!!!
入口都算鲜甜, 属于爽口无咁有肉既, 我估系法国!!!
虽然唔算食过最好, 但任食黎讲都算唔错~~~

其实食落虾会比长脚蟹更胜一筹~~~

乳猪要排队先有2件, 仲要肥到爆!!
汤我饮左苹果雪耳同泰式既汤, 苹果雪耳唔味精又滋润,
泰式汤都好饮, 浓浓香茅既味道!!!
仲有食左药膳鸡脚, 好入味, 煲到o岩o岩好, 唔会过淋

生蚝, 任食算唔错
长脚蟹同虾