2023-06-04 157 浏览
教育路开左新的山西刀削面店,店内装修光猛濶落,感觉唔错便入去试试啦。随意拣左张卡位坐,睇睇餐牌,除左刀削面,仲有炒面、客饭等,小食、特饮都唔少,拣下食咩先。🥢白切羊肉刀削面先点了份羊肉面,要小辣,上枱时卖相还不错😋羊肉香口,刀削面有咬口,用qr code落单仲可以拣刀削面嘅厚薄添㗎,仲有一款啱口味😆🥢惹味蝴蝶腩饭套餐另外点了牛腩饭,呢个要劲辣,哈哈,但上到枱都唔系好红咋㖞。意外地大份嘅,腩肉同配菜都好多,炒得香口😋辣都算辣,但又未至于劲辣程度,至少入口无难度,尝辣朋友觉得可以再辣多啲🤣🥒青瓜牛展仲加左份小食,今次要中辣。呢个卖相坚掂㖞,无估到一间刀削面店都会放朵花😍青瓜爽口,牛展炆得软腍但仍有咬口,不肥不腻好好味。🥤冻咖啡&水果茶要了杯多奶嘅冻啡,冰冰凉凉正呀😆朋友本身点油柑汁,但点知无货就转左水果茶,外观一流,但味道同台式水果茶都仲系差少少,茶底唔够香呢,但收货啦。qr code落单好方面,介面易用又多选择,小店无加一👍

🥢白切羊肉刀削面

🥢惹味蝴蝶腩饭套餐

🥒青瓜牛展

🥤冻咖啡&水果茶

qr code落单好方面,介面易用又多选择,小店无加一👍
2023-06-02