餐厅: Simp.lane
资讯:

2023-06-26 32 浏览
我真系第一次会去有猫既餐厅,今次系我第一次 文青风猫Cafe「猫里 Simp.lane」场内有3只可爱猫店长,Cafe主打台式便当及生酮友好的低糖低碳菜式,酮友同非酮友都可以一齐食到好食既美食❤️呢个题材都唔错,另外除左猫咪,仲有一个好可爱又聪明伶俐既小妹妹帮你落单❤️煮式蕃茄牛肋条意粉牛肋条系店主亲自焖,口感够林,够入味再配蕃茄酱更加醒胃,意粉又弹牙😊抹茶鲜奶配雪糕🍳芝士牛角酥配香滑炒蛋🍳蛋香滑浓郁蓬松,配牛油味浓而且酥脆的牛角酥,芝士味可以再浓再多啲会更加好食😋红豆冰🫘❤️Oreo 鲜奶刨冰❤️Oreo控一定喜欢样貌又可爱,超级邪恶 ,撒上Oreo碎屑的牛奶雪冰,配合浓郁的鲜奶油,一口下去,Oreo爽脆的甜中带苦,配合浓郁的奶香味,呈现最完美的组合,岩晒呢家咁热既天气去解解暑猫🐱系不会放出黎嫁,如果想同猫猫玩可以follow 左ig.记得同猫店长影相再放返上你既社交媒体
我真系第一次会去有猫既餐厅,今次系我第一次

煮式蕃茄牛肋条意粉

抹茶鲜奶配雪糕