2022-07-18 52 浏览
怕肥又想食火锅🍲 生酮都系一个唔错嘅选择 起码冇咁邪恶先 🤞🏻 而且味道仲几好 同普通火锅冇分别!食之前仲有雪耳糖水送!店员中解释食辣前食雪耳糖水会比较舒服☺️#生酮酱油 都好特别 调味得好好,除咗咸仲有鲜味👍🏻🌟鸳鸯锅$58/位🌟养生花胶鸡锅新推出嘅生酮汤底!汤底系用三黄鸡、花胶、新鲜虫草花、杞子等肴制。入面仲有好多料。🌟重庆麻辣锅 辣度比较高,而且麻香非常强劲,连闻到都觉得攻鼻喜欢食辣比较推荐依个。🌟美国牛小排 油花分布比较均匀,牛味好浓!肉质鲜美滑嫩。比起其他部位呢个就最滑最林,就算碌耐左都唔会鞋。🌟精品羊肉卷羊肉肉质都几鲜嫩~唔会有好重so 味。配麻辣就最啱.🌟海带面 佢系用海带制成嘅面条,主要系膳食纤维纤维,口感有啲似幼版蒟蒻面,入口好爽脆~仲有接近零卡路里如果减紧肥就好合适,饱肚而低卡路里。饮品:🌟生酮杂莓梳打 $48属于🔥无糖饮品🔥~用咗生酮糖作替普通糖,微甜有莓香,清凉解辣!

#生酮酱油 都好特别 调味得好好,除咗咸仲有鲜味👍🏻

🌟鸳鸯锅$58/位

🌟养生花胶鸡锅
新推出嘅生酮汤底!汤底系用三黄鸡、花胶、新鲜虫草
花、杞子等肴制。入面仲有好多料。

🌟重庆麻辣锅
辣度比较高,而且麻香非常强劲,连闻到都觉得攻鼻
喜欢食辣比较推荐依个。

🌟美国牛小排

🌟精品羊肉卷
羊肉肉质都几鲜嫩~唔会有好重so 味。配麻辣就最啱.

🌟海带面
如果减紧肥就好合适,饱肚而低卡路里。

饮品:

🌟生酮杂莓梳打 $48