2022-05-03 32 浏览
⭐️the Engine⭐️📍:大角咀嘉善街18号利奥坊地下G702号舖⏰:12:00pm-9:30pm今日去左呢间非常岩我既餐厅😍如果近我既话 我日日食都无问题😂 依家好多人都开始注重生酮饮食 走淀粉质、高碳水👍🏻餐厅主打低碳汉堡、沙律、椰菜花饭、肉类、小食、无糖饮品等餐牌好贴心咁列晒每款食物既碳水化合物、脂肪同蛋白质既含量🥰🍔金文毕芝士牛肉汉堡呢款既味道真系唔错 要我餐餐食呢个都可以🙈汉堡既外层用芝士替代面包皮 芝士味外层烤过 内层香浓细滑 充满咸香 里面配搭左蕃茄、生菜、洋葱同牛肉汉堡扒 牛肉同芝士好夹 充满油脂香 食落出奇地唔腻 但系好饱肚😂真系比到惊喜我!🥦烟肉鸡蛋椰菜花饭+汉堡扒/炸牛腩佢地将椰菜花饭打烂代替白饭 里面加埋炒蛋同烟肉碎 味道唔错 偏淡唔算浓味 好易入口 仲要比较健康有营养tim😍 晚餐时间 我再起椰菜花饭上面加左两款配料 惊食唔饱 令到佢地唔好咁单调😂汉堡扒煎得好香口 充满肉汁 炸牛腩唔鞋口 好有肉味!💰+28 日式烧猪腩肉配紫姜+椰青水烧猪腩肉比较多油脂 有咬口 烧得岩岩好 唔会好鞋 配埋酸酸地既紫姜好开胃😍椰青水清清地 唔太甜 几好饮!
⭐️the Engine⭐️

📍:大角咀嘉善街18号利奥坊地下G702号舖
⏰:12:00pm-9:30pm

餐牌好贴心咁列晒每款食物既碳水化合物、脂肪同蛋白质既含量🥰

🍔金文毕芝士牛肉汉堡

🥦烟肉鸡蛋椰菜花饭+汉堡扒/炸牛腩

💰+28 日式烧猪腩肉配紫姜+椰青水
椰青水清清地 唔太甜 几好饮!

2022-05-01
10 分钟 (外卖自取)
  • 金文毕芝士牛肉汉堡