2022-06-08
火锅迷遇见Keto火锅! ❤️好惊喜! @xiaoyu_hotpot渝味晓宇火锅都有生酮啊 ~打边炉食住瘦不是梦啊!由汤底、豉油、主菜,到饮品 都系keto嫁!今次真系可以放心开怀大食😋大推✨❁ 生酮汤底 ~养生花胶鸡锅~养生花胶锅🍲入面有花胶+鲜鸡件+虫草花!汤底轻轻地 🤭 当然嚟到呢度一定要食麻辣汤底~ 选择咗鸳鸯锅!所以另一款拣咗重庆辣大红锅,入面有好多香料辣椒、辛香辣 齐全十足连酱油都有 生酮酱油!原来食落真系冇咩唔同嫁wor!一样味道但唔怕肥!除咗平时都食开嘅菜品~今次当然要食埋的生酮产品啦!食咗又唔怕肥!哈哈哈❁ 海带面❤️极低碳水生酮海带面,第一次试 口感爽脆感觉 好得意啊!keto嘅朋友仔都可以过下口瘾!❁ 桂花蚌 🥢滚30秒🥘爽脆弹牙 鲜甜海水味十足 仲冇胆固醇同脂肪✨。keto cocktail🍹❁ 生酮杂莓汁鸡尾酒 (大推✨✨✨)劲劲劲抵饮啊~ 出面啲keto饮品普遍都会贵dd!今次生酮cocktail同店铺其他饮品一样价格 香甜杂莓味 仲有d杂莓果肉系里面❁ 青柠梳打 清新口味,岩晒食到辣辣地 解辣又唔会饱肚!食唔落其他野! 📍 渝味晓宇重庆老火锅 (铜锣湾) 铜锣
渝味晓宇火锅都有生酮啊 ~打边炉食住瘦不是梦啊!
由汤底、豉油、主菜,到饮品 都系keto嫁!
今次真系可以放心开怀大食😋大推✨
❁ 生酮汤底 ~养生花胶鸡锅~
养生花胶锅🍲入面有花胶+鲜鸡件+虫草花!汤底轻轻地 🤭
除咗平时都食开嘅菜品~
今次当然要食埋的生酮产品啦!食咗又唔怕肥!哈哈哈
❁ 海带面
❁ 桂花蚌
🥢滚30秒🥘爽脆弹牙 鲜甜海水味十足 仲冇胆固醇同脂肪✨。
keto cocktail🍹
❁ 生酮杂莓汁鸡尾酒 (大推✨✨✨)
劲劲劲抵饮啊~ 出面啲keto饮品普遍都会贵dd!
❁ 青柠梳打
清新口味,岩晒食到辣辣地 解辣又唔会饱肚!食唔落其他野!
📍 渝味晓宇重庆老火锅 (铜锣湾)
铜锣湾渣甸中心8楼
@xiaoyu_hotpot