餐厅: 金裝燉奶佬餐廳 (美孚新邨)
资讯:

2016-07-03 363 浏览
饮食业难请人,中午繁忙时候都可以有两张卡位俾员工食饭,不过难为左食客了。入正题,天气炎炎,又想食碗糖水,全个美孚社区得佢有得食,冇计照去,点知为左个配角就失去左个主角。先点个泰式猪颈肉炒河糖水后上,57蚊,相片正正常常,几吸引,就试下。我前面个两枱员工用膳一直冇停止,员工大声讲大声笑,工作气氛几好。我就一等就等二十分钟冇人理乜都冇,水都冇杯,再追几分钟就有啦。一望哗,我有叫几成熟咩?生㗎,事件搅左我三十分钟,急急脚要走。即刻叫个糖水食完走人。厨房冇心机做,我唔难为前线员工,唯有放上黎分享下啦。。。完

厨房冇心机做,我唔难为前线员工,唯有放上黎分享下啦。。。

2016-07-03